Wednesday, 16 December 2015

FINAL DESIGN


FINAL DESIGN FOR FIGURE DESIGN. 

BUTTERFLY AND HUMAN

IRISH BUTTERFLY WITH WEIRD GIRL


ni first design. 

second design untuk final. Sir pilih yang ni. :)



thank you for reading

TEATER ACTING.

Fnal acting. 16.Disember.2015.

tugasan terakhir untuk acting class adalah TEATER BY GROUP. walaupun banyak kekurangan tp tahniah semua dah buat yang terbaik.

AKU NAK JADI BINTANG
YOKAI
MOK
ALAHAI MENANTU

lepas habis teater. 

sedihnya dah habis class for acting. THANK YOU SIR ZAKI

sempat prank birthday. HAPPY BIRTHDAY TYRA YANG KE 21 TAHUN


TEAM " AKU NAK JADI BINTANG " thnks guys!!

thats all. thank you for reading

ACTING CLASS. MENYANYI

Class acting Sir Zaki. Individual Singing. tahniah semua berjaya memberanikan diri menyanyi walaupun ramai menyanyi ke laut. korang dah buat yang terbaik. enjoy this class!!

axl akulah kekasihmu

ella : retak




thats all. thanks





HUMAN AND ANIMAL ACCEPTED

tiap minggu drawing kena reject. finally Sir accepted my work. 
thank you Sir!!!!! kelas figure design paling seronok bila dapat cop dari Mr.M. bukan senang2 nak dapat tau


WHOAAA. BURUK BUTTERFLY IRISH

HUMAN . 

HOW TO MAKE ...... VIDEO CLASS


asignment kali ni kena buat video demo. 

'how to make"


our group do the " how to use iPhone camera "

congrates guys for this!



cara 1

cara 2

cara 3

macam2 cara nak guna camera.. 
1. panorama
2. slow motion
3. square
4. time lapse
5. video

macam2 trick boleh buat



thank you thats all





POTRET PENSIL AND SHADING








asignment melukis potret menggunakan pensil.

shading tak betul kena reject



buruk betul

thanks for reading

SHORT FILM "THROUGH MY WINDOW"

shooting final video..
shortfilm by group.

title : through my  window

macam2 dugaan masa kitorang shoot video ni. ada nak kena langgar, kena halau, hujan lebat kena kejar anjing. hahhaa. pengalaman tak boleh dilupakan.

alhamdulillah akhirnya kitorang berjaya siapakan.



shoot kat bistro quill. haha

redo nyawa hujung tanduk

discuss part apa lepas ni



thats all. thanks